Sporten

Ontdek alles over sporten en welke sporten het meest geschikt zijn voor jouw doelen. Wil je meer spieren opbouwen, afvallen of moet je vanaf 0 beginnen en ben je op zoek naar de beste tips? Je vindt het bij Sportphysics.

Onze artikelen

Een hernia kan op verschillende plaatsten in het lichaam voorkomen. Lees hier welke adviezen je moet volgen voor een snel herstel.
Rugklachten zijn erg storend en je ervaart er veel last van. In dit artikel lees je alles over rugklachten, de risico's en ontvang je adviezen.
Regelmatig een blessure, maar niks helpt? Probeer eens shockwave therapie. Wat het precies is en inhoudt, dat lees je in dit artikel.
Hamstring klachten is een veel voorkomende blessure en zorgt voor beperkingen in je beweging. Lees hier alles over hamstring klachten.
Last van mentale klachten? Dan is runningtherapie wel wat voor jou. Het zorgt voor een goede fysieke en mentale gezondheid.
Pijn aan je pols is het gevolg van een verkeerde beweging of vallen, waarschijnlijk heb je in dit geval een polsblessure opgelopen.
Pijn in de nek is erg vervelend. Dit neemt de mobiliteit in de nek weg en maakt draaien of opzij kijken veel moeilijker. Lees hier wat je kunt doen.
Kinesio Taping is een therapie die wordt gebruikt voor vele aandoeningen. Als je wilt weten hoe dit werkt lees dan verder.
Een frozen shoulder beperkt het bewegingsbereik van de schouder. wil jij weten of jij hier last van hebt en wat de oorzaken zijn lees dan verder.
Een enkelverstuiking gebeurd vaak erg onverwacht bijvoorbeeld bij een misstap. Wil jij weten wat je het beste kan doen lees dan verder.
Dry needling is een behandelingsmethode welke steeds populairder wordt bij fysiotherapie. Wil jij weten wat dit is lees dan verder.
Het is natuurlijk heel rot om een blessure te hebben! De achillespees is de grootste pees in ons lichaam en verbindt de kuitspieren met de hiel.

Sporten

Er zijn heel veel sporten, voor zowel mensen die liever individueel bezig zijn of voor echte teamplayers. Op Sportphysics behandelen we verschillende sporten en vertellen we welke sport je bijvoorbeeld het beste kunt doen als je meer spierkracht wilt opbouwen.