Sporten

Ontdek alles over sporten en welke sporten het meest geschikt zijn voor jouw doelen. Wil je meer spieren opbouwen, afvallen of moet je vanaf 0 beginnen en ben je op zoek naar de beste tips? Je vindt het bij Sportphysics.

Onze artikelen

Een hernia kan op verschillende plaatsten in het lichaam voorkomen. Lees hier welke adviezen je moet volgen om snel te herstellen.
Rugklachten zijn erg storend en je ervaart er veel last van. Hier lees je alles over rugklachten en ontvang je adviezen.
Regelmatig een blessure, maar niks helpt? Probeer eens shockwave therapie. Wat het precies is en inhoudt, dat lees je in dit artikel.
Pijn aan je pols is het gevolg van een verkeerde beweging, waarschijnlijk heb je in dit geval een polsblessure opgelopen.
Pijn in de nek is erg vervelend. Dit neemt de mobiliteit weg en maakt draaien of opzij kijken veel moeilijker. Lees hier wat je moet doen.
Kinesio Taping is een therapie die wordt gebruikt voor vele aandoeningen. Als je wilt weten hoe dit werkt lees dan verder.
Een enkelverstuiking gebeurd vaak erg onverwacht bijvoorbeeld bij een misstap of val. Hier lees je wat je het beste kan doen.
Dry needling is een behandelingsmethode die steeds populairder wordt bij fysiotherapie. Hier lees je wat dry needling is.
De achillespees is de grootste pees in ons lichaam. Een blessure aan deze pees is erg vervelend. In dit artikel lees je alles over deze blessure en hoe je deze kunt voorkomen.

Sporten

Er zijn heel veel sporten, voor zowel mensen die liever individueel bezig zijn of voor echte teamplayers. Op Sportphysics behandelen we verschillende sporten en vertellen we welke sport je bijvoorbeeld het beste kunt doen als je meer spierkracht wilt opbouwen.